Translate

середу, 28 серпня 2013 р.

How to use Events in Spring 3.x



There are many concepts and techniques for creating loosely coupled applications,Event is one of them. Events can eliminate many of dependencies in your code. Some times without events, SRP* is very hard to implement. Observable interface in java can help us to implement events (through Observer Pattern).
But wait, the goal of this post is a fast tutorial about Spring Event. Spring has some nice facilities for creating Event Driven Applications. You can raise a specific event in a bean and listen to it in the other bean.


понеділок, 19 серпня 2013 р.

Безкоштовний вебінар “Практикум TDD”


Хто ще не знає, завтра відбудеться вебінар “Практикум TDD” Дізнатись більше та зареєєструватись ви можете за посиланням.



четвер, 8 серпня 2013 р.

The Adventurous Developer’s Guide to JVM Languages


The Adventurous Developer’s Guide to JVM Languages from zeroturnaround (creators of JRebel) 


Дуже рекомендую до читання http://zeroturnaround.com/rebellabs/the-adventurous-developers-guide-to-jvm-languages/, розглядають плюшки 8ми мов, доступних в ЖВМ.


вівторок, 6 серпня 2013 р.

Engineering conference survey


Нещодавно пройшла конференція JDay 2013. Для того, щоб краще організувати схожу подію наступного року нам потрібна Ваша допомога. 


Зробіть свій внесок, заповніть опитування!



четвер, 1 серпня 2013 р.

Java Magazine July/August 2013



Що корисного/цікавого в цьому номері? Можна прочитати більш політичну, ніж технічну статтю про долю джави у Twitter'і. Цікава стаття зі консультантом по перформансу, як все змінюється "в облаках", і т.п.. Для тих, хто вирішив освоїти МапРедюс - ріаллайф приклад з кодом. Ну і ще про лямбди, VM code cache, JavaFX, etc

І як бонус: цікава стаття про яхтову команду Оракл, та як технологія джава дозволила виграти їм змагання 2010. Як виявилося, на якті встановлено купу датчиків та сервер, що обробляє 30,000 значень від датчків у секунду і згідно них видає рекомендації щодо керування яхтою