Translate

четвер, 31 березня 2011 р.

PRO:PM для true PM'ів


У рамках руху «de:coded» за підтримки ELEKS Software оголошується конкурс під назвою "PRO:PM", присвячений темі управління IT проектами. Командам буде даватись практичне завдання - проект, який необхідно повністю змоделювати, чітно описати та презентувати перед журі. Презентація кейсів відбудеться на всеукраїнському IT фестивалі «de:coded» (сам фест проходитиме у Львові 6-8 травня). Але не все так просто, як здається на перший погляд :)

1.       Для участі у конкурсі буде відібрано 6 команд по 3 людини;
2.       Для них найкращі project manager’и компанії ELEKS попередньо проведуть лекції з управління проектами;
3.       В Вас з’явиться нагода поспілкуватись з професіоналами своєї справи та дізнатись на які підводні камені вони натрапляють щодня;
4.       В Вас зможе з’явитися нагода продовжити свій розвиток, як PM’а в компанії ELEKS;
5.       Команда-переможець отримає можливість продовжити навчання в сфері управління проектами, що буде оплачуватись компанією ELEKS;
6.       Дедлайн на подачу – 4 квітня.

Взяти участь в проекті може кожен. Для цього необхідно заповнити командну або індивідуальнуаплікаційну форму та надіслати резюме на propm@decoded.org.ua.

Зацікавило? Читайте детальніше на сторінці конкурсу.

Взято звідси


1 коментар:

  1. Мені навіть незручно це вам казати, але ваша силка "сторінці конкурсу." відкривається в поштовому клієнті. Будь-ласка заберіть приставку "mailto"

    ВідповістиВидалити