Translate

понеділок, 1 жовтня 2012 р.

JUG Reset


Після трьох років діяльності JUG of Lviv прийшло розуміння, що пора щось змінювати в діяльності групи. Але не хотілось б чинити щось зопалу - тому велике прохання, до всіх кому цікава наша діяльність, написати свій відгук. Щоб ви хотіли бачити/чути на наших зустрічах, на нашій сторінці, в нашій діяльності. Що саме цікаве вам і що на вашу думку буде цікаве іншим? Чим вам подобається група і чим не подобається? Куди повинна рухатись група та як розвиватись?
Питаннь багато тому раді всім вашим відповіддям.

3 коментарі:

  1. Насправді попередні зустрічі були на доволі високому рівні, за що дякую організатору.

    Нарахунок змін:
    1) Дещо варто залишити імхо, таке як зміна дислокації зустрічей, це непогано що на різних конторах вона проводилася + організований хоча б мінімальний пиво/сік/кава + піченьки це теж приємно, бо інколи почерпаєш щось важливе для себе на кофібрейку, а навіть не під час доповіді.

    2)якщо б зустрічі проходили +- регулярно, то це теж було б непогано, але має справджуватися правило що краще промовчати ніж сказати ні-а-чьом, щоб даремно не тратити час відвідувачів.

    3)Мені особисто цікаві були б доповіді сконцентровані на якійсь джава-рілейтет технології на одному івенті.
    Для прикладу:
    а) Андроїд. How to start.
    б) Android 4.0. Нові фішки + специфіка писання аплікух під планшети.
    в) Hadoop.
    г) Scala.
    д) HTML5 + java.
    і в такому ж ключі...

    Я знаю що деякі теми уже були...але технології не стоять на місці і слідкувати за оновленнями до них немає часу. Якісний огляд/аналіз + мінімальний семпл від людини, яка не вікіпедію почитала, а "поковирялася уже" у тому у робочому чи pet проекті був би корисним.

    Можна робити івент і на 2 теми у форматі - одна основна + огляд нових фіч якоїсь технології.
    Можливо це зацікавить більше аудиторії.

    4) Вузькоспеціалізовані теми краще пропускати.

    5) Навіть короткий огляд деяких відомих конференцій як ось JavaOne чи Google I/O
    де людина б розказала про дійсно цікаві і іноваційні речі/тренди без комерційного булшиту був би теж цікавим думаю.

    6) Рівень будь-якої зустрічі напряму залежить від рівня доповідача. А дуже хороших вмовити виступити, не дуже проста задача, тут можливо допоможе якесь налагодження контактів з іншими JUG-ами, чи навіть компаніями з акцентами на java (локільні офіси oracle, jetbrains, spring, etc....) Це просто на рівні ідеї...

    7) Інколи коли копаєшся у якійсь новій технології бракує якогось путнього слова від експіріенс-гая який уже той шлях проходив. От якби б ще щось у форматі Knowledge sharing, питання/відповідь організувати, то було б взагалі дуже юзабельно (принаймні для того хто питається :-) ) для того хто відповідає може бути додатковий досвід як хтось інший пробував це реалізовувати у альтернативний спосіб.


    лан, завершую я а то чот мене понесло....)))

    ВідповістиВидалити
  2. Дяк
    такі відгуки дуже важливі

    ВідповістиВидалити
  3. Повністю підтримую першого коментатора, і від себе хотів би додати що
    1) дуже і дуже вдалий формат доповідей в стилі А vs B
    2) дійсно, не варто робити якихось дуже вузькоспеціалізованих доповідей (мені згадалася скала на андроїді - просто послухати про скалу було б куди цікавіше)
    3) навіть пере-розповідь з JavaOne буде цікавою:)

    і дякую за роботу над JUG

    ВідповістиВидалити