Translate

неділю, 7 квітня 2013 р.

33rd Degree Conference part 2.


Продовжу тему 33rd Degree.

перший пост тут.

Отже, організація, плюшки, вечірки.
Конференція проходила у одному з найбільших і мабуть найстаріших готелів у Вашаві - Hotel Gromada. Споруда величезна і чи не єдина у столиці Польщі здатна прийняти таку кількість людей.


Реєстрація

На стійці реєстрації стояли привітні дівчата, як попри бейдж видавали ще цілий пакунок різного добра:

 Потішив буклет з програмою конференції та картою залів. Конференція займала три поверхи готелю, тому карта була необхідною.
Ще в пакунку була купа реклами, і кілька гаджетів.




Простір для спілкування

Організатори добре подбали про простір, де в час коротких перерв можна було поспілкуватись з людьми, часто навіть з доповідачами. Які радо спілкувались з публікою.


 Стенди компаній тішили безмежною кількістю різних подарунків.
Luxoft та Epam поставили ігрові консолі та здоровезні екрани, і бажаючі могли пограти на гітарі, ударних інструментах, або на всьому одразу ).





Книжки від O'Reilly

 

Дуже популярним був стенд від O'Reilly. Деякі книжки продавались за смішними цінами.


Programming Scala зовсім розібрали. Автор, Venkat Subramaniam був в списку доповідачів, тому, хто хотів - міг одразу і підписати книжку.






WiFi

Щоб отримати доступ до wifi - треба було звернутись до стенду EPAM. Там милі дівчата видавали цукерку, пасворд був в обгортці.







Воркошпи

Паралельно з доповідями, щодня проходили воркшопи. Були по GIT, SpringData та Amazon WS.

Мені вдалось відвідати тільки останній - за 3 години нас навчили створювати сервери та бази даних в амазонівських хмарах, а також це все діло масштабувати.
Оскільки сервіси платні - нам навіть видали по 50USD на рахунки. :)



Вечірки

Щовечора простір між залами перетворювався на відпочинкову зону з морем пива. В перший день вечірка була з рахунок Luxoft. Приїхали кілька молодиків, змайстрували сцену і розважаkи публіку, переспівуючи відомі пісні.

Доповідачі були на вечірках і радо спілкувалися з людьми, попиваючи польське пиво.





Підсумки

особисто мені здалось, що подія була організована просто чудово. Організатори навіть вирішили провести опитування, а чомусь негативних відгуків було більше. Виглядало опитування так:



Немає коментарів:

Дописати коментар